Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur
30 april extra open

+

Menu

Familiezondag

Op stap met de (klein)kinderen? Dan wil je samen iets beleven. En dat doe je in het Drents Museum. Bezoek bijvoorbeeld Het Grootste Poppenhuis van Nederland of volg de leuke en leerzame Familieroute door de tentoonstelling.
 

Drie keer per jaar zetten we het hele museum op zijn kop voor families met kinderen. Dat is tijdens de Familiezondagen. Op die dagen zijn er doorlopend bijzondere voorstellingen, actieve workshops en verrassende activiteiten voor het hele gezin. Houden jullie wel van een beetje gezelligheid en een lekker druk programma? Dan is de Familiezondag echt iets voor jullie!  

Familiezondag The American Dream
Op zondag 25 februari organiseren we bij de tentoonstelling The American Dream een familiezondag. Striptekenen in de stijl van Roy Lichtenstein, meespeeltheater bij Edward Hopper of zelf muziek maken bij het werk van Andy Warhol? Het zijn maar een paar van de vele activiteiten tijdens de vijfde familiezondag van het Drents Museum. Alle activiteiten zijn gratis voor museumbezoekers. Houd deze pagina in de gaten voor het programma!

Voor wie: families met kinderen van 7-14 jaar
Wanneer: zondag 25 februari 2017
Tijd: 13.00-17.00 uur
Prijs: alle activiteiten tijdens de familiezondag zijn gratis voor mensen die een kaartje voor het museum kopen