Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Artist Talk: Tamara Muller

Ongemakkelijk en aantrekkelijk. Tegenovergestelden die beide passen bij het werk van Tamara Muller (Wehe-den Hoorn, 1975). Muller schildert zaken die we niet altijd willen zien maar waar we ook niet van willen wegkijken. Op zondag 5 september komt de kunstenaar naar Assen en gaat Beringer Hazewinkel Conservator Kunst in opleiding Rannilt Pol om 12.00 uur in gesprek met Tamara Muller over haar werk en werkwijze. Publiek is van harte welkom. Tickets voor de Artist Talk met Tamara Muller zijn € 5,- (exclusief museumentree). Bestel jouw ticket(s) online.

In de Artist Talk interviewt conservator en samensteller Rannilt Pol kunstenaar Tamara Muller over verschillende aspecten van de tentoonstelling, waaronder de vier thema’s: Gender en Identiteit, Vechten en Vluchten, Lust en Schaamte en Onmacht en Geweld. Hoe relateren deze aan het werk en het gebruik van haar eigen gezicht? Waarom noemt de kunstenaar haar eigen werk een ‘plak-en-knip-theater’? Deze en andere vragen komen aan bod. Het publiek wordt ook uitgenodigd om vragen te stellen. Wil je je eigen werk door Tamara Muller laten beoordelen? Neem het gerust mee op 5 september en Muller bespreekt het graag met je.

Wanneer:  5 september 2021
Voor wie: Kunstliefhebbers 
Waar: Drents Museum
Tijd: 12.00 uur
Prijs: 5 euro (excl. museumentree) 
Tickets: Bestel hier jouw ticket(s)

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.