Openingstijden:

dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

BoekenFEST’19

Het Drents Museum is met de tentoonstellingsruimte KINK in De Nieuwe Kolk partner van het BoekenFEST’19! Het leukste boekenfestival van het jaar vindt plaats op zaterdagavond 30 maart, inclusief wapperende rode cape en bekende superheroes. Het BoekenFEST’19 staat namelijk in het teken van Super(wo)man. Op 30 maart is DNK dé plek waar supervrouwen en -mannen zich verzamelen om jou een bijzondere avond uit te bezorgen. En het belooft een avond voor in de boeken te worden! 

DNK sluit de Boekenweek dit jaar feestelijk af met het BoekenFEST’19. Een sfeervol festival bomvol bekende schrijvers, liveoptredens, swingende muziek, culinaire versnaperingen en bovenal boeiende verhalen. Dit jaar is de line-up extra bijzonder met supervrouwen- en mannen zoals Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart, Bobbi Eden, Deborah Cabau. In KINK, waar geheel in stijl nu de tentoonstelling De Moeder De Vrouw te zien is (aanhakend op het veelbesproken Boekenweekthema), vinden deze avond ook optredens plaats van onder meer van Daphne Deckers en Özcan Akyol en Lévi Weemoedt.

Supermanwereld
In elke hoek van De Nieuwe Kolk is wel iets bijzonders te beleven en verschijnt de een na de andere superheld ten tonele. Zo wordt er verteld over de nieuwste boeken, worden er tipjes van de sluier opgelicht over geheime superpowers, kun je aanschuiven bij de wekelijkse guys night out van een bekende vriendenclub én kun je zelfs een gezellig potje bingo spelen met één van de superhelden. Alle ingrediënten voor een gezellig feestje! 

Klik hier voor actuele informatie over BoekenFEST’19 en tickets.