Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Festival I AM FRIDA

I am my own muse, I am the subject I know best. The subject I want to know better. – Frida Kahlo 

Frida Kahlo heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten met haar gedurfde gevoel voor schoonheid en haar idealen over gelijkheid voor iedereen. Hoewel haar leven grotendeels bepaald werd door tegenslag, wist ze haar pijn en emotionele strijd om te zetten in buitengewone creaties. Overal ter wereld halen jong en oud nog altijd veel kracht en inspiratie uit haar levensverhaal en kunst. Frida’s strijd voor gelijkheid, activisme, feminisme en empowerment zijn vandaag de dag nog steeds actueel.

Deze thema's staan centraal bij I AM FRIDA. Tijdens dit festival vinden er discussiegesprekken plaats onder leiding van Cathelijne Blok en Eva Koreman, wordt er een heuse Frida Kahlo-pubquiz georganiseerd en vinden er verrassende workshop plaats op het gebied van mode, identiteit en kunst. Op de hoogte blijven over het festival? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.