Openingstijden

T/m 7 okt, di t/m zo: 11.00 - 17.00 uur
Vanaf 8 okt, ma t/m zo: 10.00 - 18.00 uur, 
vr: 10.00 - 22.00 uur
Tickets uitsluitend online verkrijgbaar

+

Menu

Masterclass Saskia Boelsums

De masterclass is volgeboekt! Je kunt je alleen nog inschrijven voor de reservelijst.

Fotografeer jij enthousiast de natuur om je heen en wil je horen hoe een professional dat aanpakt? Ben je benieuwd naar haar mening over jouw foto's en die van de andere deelnemers? Dan is de masterclass op zondag 20 september van landschapsfotograaf Saskia Boelsums echt iets voor jou! Ze vertelt wat haar inspireert en wat haar manier van werken is. In het gesprek is volop aandacht voor hoe je je eigen stijl ontwikkelt en hoe je het resultaat bereikt dat je voor ogen hebt. 

Meld je nu aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij de aanmelding kun je een aantal eigen foto's insturen. Een keuze uit het ingezonden werk wordt tijdens de masterclass besproken. 
De masterclass vindt plaats op zondag 20 september om 14.00 uur in het Drents Museum, kost € 25,- per persoon (excl. museumentree) en is geschikt voor (amateur)fotografen. Na de masterclass is het mogelijk het museum op eigen gelegenheid te bezoeken. 
 
Wanneer:      
zondag 20 september 2020
Voor wie:      (amateur)fotografen
Waar:            Statenzaal
Tijd:              14.00 uur (volgeboekt, je kunt je alleen nog inschrijven voor de reservelijst)
Prijs:             € 25,- (excl. museumentree)*

* Let op! de masterclass is volgeboekt je kunt je via onderstaand formulier alleen nog inschrijven voor de reservelijst!

Reservelijst masterclass