Openingstijden:

dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
eerste en tweede paasdag ook open

Rondleiding Iran

Let op! Deze activiteit is afgelopen. Nieuwsgierig welke activiteiten er te doen zijn in het museum? Kijk dan in onze agenda of activiteitenoverzicht.

Maak kennis met de schatten uit het Nationaal Museum in Teheran. Verbaas je over het spijkerschrift van het oude Elam, een van de oudste communicatiemiddelen ter wereld. Bewonder de gouden voorwerpen van de beroemde koningen Darius, Cyrus en Xerxes, schatten uit de verwoeste Perzische hoofdsteden Ecbatana (Hamedan) en Persepolis. En ontdek de complexe Zoroastrische geloofswereld van de Sassanidische sjahansjahs. 

Voor wie: volwassenen, in Nederlands, Engels, Duits en Nederlandse Gebarentaal 
Wanneer: op aanvraag
Lengte: 75 minuten
Prijs: € 5 (vanaf 10 personen, exclusief entreekaartje)
Plaats: in de tentoonstelling Iran

Extra: voor doven en slechthorenden regelen wij graag een gebarentolk.

Reserveren
Wil je een rondleiding boeken? Vul dan het aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Wij raden je aan een rondleiding minimaal twee weken van tevoren te reserveren, want er is erg veel belangstelling voor onze rondleidingen. Reserveer je te laat, dan kan het voorkomen dat wij geen plek meer hebben op de dag en tijd dat je het museum wilt bezoeken.​
Vanwege beperkte bezetting in de vakantieperiode (30 juli t/m 12 augustus) kan een reactie iets langer dan gewoonlijk op zich laten wachten.