Openingstijden

geopend vanaf 1 juni 2020, 12.00 uur

TT Festival

Let op! Deze activiteit is afgelopen. Nieuwsgierig welke activiteiten er te doen zijn in het museum? Kijk dan in onze agenda of activiteitenoverzicht.

In de laatste week van juni wordt tijdens het TT Festival de binnenstad van Assen drie nachten lang op z’n kop gezet. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. En ook ontbreekt het motorvermaak niet in de programmering. Tijdens het festival is er ook ruimschoots aandacht voor de Egbert Streuer tentoonstelling.

TT Laan
Dit jaar wordt tijdens het TT Festival de Torenlaan op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni omgedoopt tot TT Laan. Bezoekers kunnen hier oude tijden herleven met grote helden als Jack Middelburg en Egbert Streuer. De straat geeft de bezoeker de mogelijkheid om even los te komen van de muziek en een andere beleving te ervaren. In de laan zijn historische film- en fotobeelden te zien en zijn er diverse marktkramen met motor gerelateerde producten. Ook zijn er showroomcontainers aanwezig waarin motoren worden tentoongesteld.

TT Toertocht
In aanloop naar het festival toe worden er door het TT Festival kaartjes voor de expositie in het museum verloot en kunnen de bezoekers die gebruikmaken van de TT Festival-app met korting naar het museum. De motorroute In de slipstream van Egbert Streuer, die het museum speciaal voor de Streuer-tentoonstelling heeft gemaakt, maakt onderdeel uit van de TT Toertocht die op vrijdag 28 juni plaatsvindt. Zo bezoeken de motorrijders onder meer Streuers favoriete terrasjes, de lekkerste bochten en de meest interessante bezienswaardigheden in Drenthe.

Meer weten over het TT Festival en het programma? Ga naar www.ttfestival.nl

Voor wie:              jong & oud
Wanneer:              donderdag 27, vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni