Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur
let op: zondag 24 sept. 10.00 - 13.00 uur zijn wij moeilijk bereikbaar 

+

Menu

Arrangementen

Organiseer jouw zakelijk event in ons museum!

Het Drents Museum is niet alleen een van de oudste musea van Nederland. Het museum, dat bekend staat om zijn bijzondere tentoonstellingen op het gebied van archeologie, kunst en geschiedenis is daarnaast óók een unieke evenementenlocatie! 

Ben jij op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw bedrijfsuitje, relatiebijeenkomst of zoek je een bijzondere plek om te vergaderen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Voor iedere tentoonstelling een eigen aanbod

Exclusief voor de tentoonstelling Op reis met Vincent heeft onze chefkok een menu samengesteld. Ontvang jouw gasten met een speciaal voor deze tentoonstelling gemaakte Van Gogh lunch of Van Gogh Borrel, verras ze met een lezing of breng een bezoek aan de tentoonstelling. Liever dineren in Van Gogh stijl? Ook dat is mogelijk! 

   

 

Meer weten? 

Speciale wensen, interesse in een persoonlijk advies of een event buiten openingstijden? We werken met alle plezier een voorstel uit dat past bij jouw event. Neem voor meer informatie of het reserveren van een van onze zalen contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of via 06 29 06 09 92. 

 

 

 


Meer informatie over een groepsbezoek aan het Drents Museum
Meer informatie over de tentoonstelling Op reis met Vincent