Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur
vanaf 10 juli ook open op maandagen 

+

Menu

Arrangementen

Organiseer jouw zakelijk event in ons museum!

Het Drents Museum is niet alleen een van de oudste musea van Nederland. Het museum, dat bekend staat om zijn bijzondere tentoonstellingen op het gebied van archeologie, kunst en geschiedenis is daarnaast óók een unieke evenementenlocatie! 

Ben jij op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw bedrijfsuitje, relatiebijeenkomst of zoek je een bijzondere plek om te vergaderen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!  

Tijdens de tentoonstelling Menyala – De buitengewone geschiedenis van de Molukkers in Drenthe geven we jouw event graag een Moluks tintje. Ontvang je gasten met een hapje en drankje in Molukse stijl, bereid door onze Molukse chef-kok. Of verras ze met een lezing en een bezoek aan de tentoonstelling over dit bewogen onderwerp.    

Meer weten? 
Speciale wensen, interesse in een persoonlijk advies of een event buiten openingstijden? We werken met alle plezier een voorstel uit dat past bij jouw event. Neem voor meer informatie of het reserveren van een van onze zalen contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of via 06 29 06 09 92. 

   

 

 


Meer informatie over een groepsbezoek aan het Drents Museum