Openingstijden

open: di t/m zo: 10.00 - 17.00 uur
gesloten: 27 maart t/m 15 april

+

Menu

Arrangementen

Organiseer jouw zakelijk event in ons museum! 
Het Drents Museum is niet alleen een van de oudste musea van Nederland. Het museum, dat bekend staat om zijn bijzondere tentoonstellingen op het gebied van archeologie, kunst en geschiedenis is daarnaast óók een unieke evenementenlocatie! 

Ben jij op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor jouw bedrijfsuitje, relatiebijeenkomst of zoek je een bijzondere plek om te vergaderen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!  

Tijdens de tentoonstelling Sterven in schoonheid - De wereld van Pompeï en Herculaneum is het mogelijk om geheel in Italiaanse sferen jouw event te organiseren. Ontvang jouw gasten bijvoorbeeld met een heerlijk hapje en drankje in Italiaanse stijl, verras ze met een lezing of bezoek aansluitend de tentoonstelling.   

Meer weten? 
Speciale wensen, interesse in een persoonlijk advies of een event buiten openingstijden? We werken met alle plezier een voorstel uit dat past bij jouw event. Neem voor meer informatie of het reserveren van een van onze zalen contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of via 06 29 06 09 92.