Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Opkamer

In de Opkamer komen oud en nieuw samen. De Opkamer verbindt het historische gedeelte van het museum (links), waarin zich de abdijkerk en het oude provinciehuis bevinden, met het moderne gedeelte (rechts).
 

 

De opkamer kan in open verbinding staan met de beneden gelegen Bar Brasserie Pingo door middel van een glazen schuifwand.

Ontmoet de wereld in de Opkamer
Deze ruimte is geschikt voor allerlei evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een brainstorm, heidag, (zakelijke) lunch, presentatie of borrel, ons team helpt je graag bij het plannen en organiseren van jouw event.

Faciliteiten
De zaal heeft meerdere facilitaire mogelijkheden. Standaard zijn in de zaal een scherm*, laptop, geluidsinstallatie, twee handheld microfoons en headsets aanwezig. In overleg kun je extra faciliteiten, waaronder meubilair, inhuren.

*De opkamer is voorzien van een 98”LCD/LED scherm met HDMI-aansluiting.
 

Opstellingen
In de Opkamer zijn verschillende opstellingen mogelijk, hieronder vind je een overzicht van de opstellingen in combinatie met het maximale aantal personen.

 

Reserveren
Meerdere zalen tegelijk huren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.
Vul het aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op.

Meer weten over de mogelijkheden of wil je een zalenbezichtiging inplannen? Neem contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of vul het aanvraagformulier in. Liever telefonisch contact? Op werkdagen van maandag, woensdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar via 06 29 06 09 92.