Openingstijden

di t/m zo 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Trouwzaal

De Trouwzaal is de kleinste ruimte in het museum en daarmee geschikt voor kleinere gezelschappen. De Trouwzaal een intieme sfeer en biedt een uitstekende entourage. De zaal is geschikt voor intieme trouwerijen, vergaderingen en lezingen, maar bijvoorbeeld ook voor workshops.
 

Faciliteiten

De Trouwzaal beschikt over gratis wifi. In de zaal zijn een beamer, scherm en laptop aanwezig. Indien nodig kun je in overleg extra faciliteiten, waaronder meubilair en apparatuur, inhuren.
 

Opstellingen

De volgende opstellingen zijn mogelijk in de Trouwzaal:

Opstelling Max. aantal
personen
U-vorm 8
Vergadering 8
Theater 20
Ceremonie 18

 


 

Extra

Maak jouw evenement onvergetelijk door het te combineren met een rondleiding door ons prachtige museumgebouw. Onze ervaren museumdocenten vertellen je gasten graag meer over de historie van het museum, de tentoonstellingen of nemen je mee langs de topstukken van het museum. Ook is het
mogelijk om het welkomstwoord door onze directie te laten verzorgen.
 

* Catering

Uiteraard is het ook in deze tijd mogelijk om de bijeenkomst uit te breiden met een lunch, borrel of diner. Onze afdeling Events vertellen graag welke mogelijkheden er zijn. 

 

Nieuwsgierig?

Wil je meerdere zalen tegelijk huren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.
Vul het aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op.

Meer weten over de mogelijkheden of wil je een zalenbezichtiging inplannen? Neem contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of vul het aanvraagformulier in. Liever telefonisch contact? Op werkdagen van maandag tot en met donderdag zijn we telefonisch bereikbaar via 06 29 06 09 92.