Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Eventlocatie

Op zoek naar een sfeervolle en gastvrije locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Het Drents Museum in het centrum van Assen beschikt over een aantal prachtige zalen, elk met bijzondere kenmerken. Van een vergadering tot een (zakelijk) diner en van een workshop tot een congres. Het gebouw, de sfeer en de kunst zorgen voor een inspirerende omgeving voor jou en jouw gasten. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden.

Iedere zaal heeft gratis wifi en is voorzien van apparatuur, zoals beamers, laptops en geluidsinstallaties. De Opkamer zit op een bijzondere plek, tussen twee historische gebouwen in en kan gehuurd worden voor allerlei evenementen. Onze Statenzaal heeft een bijzondere ambiance en Bar Brasserie Pingo is geschikt voor een exclusief diner of een jubileum.

Meer weten over de mogelijkheden of wil je een zalenbezichtiging inplannen? Neem contact op met Renée Legebeke via r.legebeke@drentsmuseum.nl of vul het aanvraagformulier in. Liever telefonisch contact? Op werkdagen van maandag, woensdag en donderdag zijn we telefonisch bereikbaar via 06 29 06 09 92.