Openingstijden

di t/m zo van 10.00 - 18.00 uur
in vakanties ook maandag open

+

Menu

Eventlocatie

Op zoek naar een sfeervolle en gastvrije locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Het Drents Museum in het centrum van Assen beschikt over een aantal prachtige zalen, elk met bijzondere kenmerken. Van een vergadering tot een (zakelijk) diner en van een workshop tot een congres. Het gebouw, de sfeer en de kunst zorgen voor een inspirerende omgeving voor jou en jouw gasten. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden.

Iedere zaal heeft gratis wifi en is voorzien van apparatuur, zoals beamers, laptops en geluidsinstallaties. Dankzij de intieme sfeer is de Trouwzaal uitermate geschikt voor de kleinere evenementen. Onze Statenzaal heeft een bijzondere ambiance en Bar Brasserie Pingo is geschikt voor een exclusief diner of een jubileum.

Veilig vergaderen in het Drents Museum in coronatijden

Tijdens de coronaperiode kun je op een veilige, verantwoorde en gastvrije manier bij ons vergaderen in een van de volgende zalen: de Statenzaal (max. 30 personen), GS- Zaal (max. 16 personen) en de Trouwzaal (max. 6 personen). 

We staan, ook in deze tijd, voor jullie klaar en bespreken graag de mogelijkheden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via reserveringen@drentsmuseum.nl of vul het aanvraagformulier in!