Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

+

Menu

Familiezondag

Op stap met de (klein)kinderen? Dan wil je samen iets beleven. En dat doe je in het Drents Museum. Bezoek bijvoorbeeld Het Grootste Poppenhuis van Nederland of volg de leuke en leerzame Familieroute door de tentoonstelling.
 

Drie keer per jaar zetten we het hele museum op zijn kop voor families met kinderen. Dat is tijdens de Familiezondagen. Op die dagen zijn er doorlopend bijzondere voorstellingen, actieve workshops en verrassende activiteiten voor het hele gezin. Houden jullie wel van een beetje gezelligheid en een lekker druk programma? Dan is de Familiezondag echt iets voor jullie!  

Expeditie Steentijd - Een festival voor families met kinderen
Op de openingsdag van de tentoonstelling De Zaak Vermaning is er op de Brink en in de Gouverneurstuin een minifestival vol activiteiten voor de hele familie, met o.a. demonstraties vuursteen bewerken, vuursteendeterminatie, stenen/mineralen/fossielenverkoop, en nog veel meer. PeerGrouP geeft vast een voorproefje van de theatervoorstelling De Affaire Vermaning.   

Voor wie: jong & oud  
Wanneer: zondag 8 juli 2018  
Tijd: 13.00 - 17.00 uur  
Waar: op de Brink en in de Gouverneurstuin  
Prijs: gratis*  
*Op deze dag ook het Drents Museum bezoeken? Koop dan online of via de kassa een entreeticket voor het museum. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis entree.