Openingstijden

ma t/m zo: 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Frida in Assen

De binnenstad van Assen staat in het teken van Mexicaanse sferen en Frida Kahlo. De etalages van winkels hangen vol met Frida Kahlo, restaurants zijn versierd en overal hangen Frida vlaggetjes. 

Wandelroute door Assen

Speciaal bij de tentoonstelling Viva La Frida! is er een wandelroute gemaakt door Assen. Laat je verassen door de route te volgen langs de bijzondere Frida Kahlo muurschildering in de Beilerstraat, de andere indrukwekkende muurschilderingen in de Torenlaan, het versierde pand van Tex-Mex restaurant Bramigo, langs het metershoge Frida Kahlo beeld aan de Kop van de Vaart en nog veel meer! De wandelroute is gratis af te halen bij de infobalie van het Musuem, bij het VVV kantoor (Marktstraat 8) of te downloaden via: www.ditisassen.nl 

Spotify afspeellijsten

Luister tijdens het wandelen naar één van onze Spotify afspeellijsten voor nog meer Mexico! Er staan twee afspeellijsten voor je klaar: Frida's Favorieten en Geïnspireerd door Frida. 

 

Coronamaatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en het Museumprotocol voor een veilig en verantwoord  museumbezoek. Bekijk hier de actuele maatregelen die gelden in ons museum.