Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Dichterbij Frida Kahlo kom je niet

In 2020 ging vlogger Jip van my daily shot of culture met ons mee naar Mexico. Daar maakte ze voor het eerst écht kennis met de legacy van Frida Kahlo, de Mexicaanse kunstenaar die beroemd werd met haar zelfportretten die zij veelal vanuit bed schilderde en waarmee zij de ver tijd vooruit was.

Vlog: Dichterbij Frida Kahlo kom je niet
 

Enkele dagen na terugkomst kreeg het covid virus ons in de greep en ging de wereld op slot. Nu bijna 1,5 jaar later gaat de langverwachte tentoonstelling Viva La Frida in het Drents Museum open, kunnen wij met jou de avonturen van Jip delen én kan je de werken zelf gaan bekijken! 

My daily shot of culture
Het team van my daily shot of culture vlogt over cultuur in heel Nederland en ze kunnen er geen genoeg van krijgen. In wekelijkse vlogs en dagelijkse content op social geven ze cultuurtips. Je vind ze op alle sociale media en natuurlijk op de website van my daily shot of culture.

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.