ma t/m zo: 10.00 - 17.00 uur

DM Reis Rusland

In aansluiting op de expositie in het Drents Museum kunt u nu met SRC Reizen het land van Ilya Repin en zijn kunstenaarsvrienden verkennen. Tijdens deze unieke Drents Museum-reis bewondert u in St.Petersburg de wondermooie kunst van de Peredvizhniki. Uiteraard brengt u een uitgebreid bezoek aan het Russisch Museum, waar u vele schilderijen van de Peredvizhnikikunstenaars kunt bewonderen. Ook neemt u een bijzonder kijkje in de Academy of Arts, de keizerlijke kunstacademie, waar de Peredvizhniki hun vak leerden. Als kers op de taart gaat u naar het buitenverblijf van Ilya Repin aan de Finse Golf, het prachtig gelegen Repino. Een bezoek aan de Hermitage, de Petrus en Paulusvesting en het Alexander Nevski-klooster, waar enkele van de Peredvizhniki begraven liggen, maken uw bezoek aan het ‘Venetië van het noorden’ compleet. Kortom, reis mee naar St.Petersburg en ontdek de wereld van de Peredvizhniki!

vliegreis 6 dagen v.a. € 839
vertrek 20 mei 2017

Hoogtepunten

• bezoek Staats Russisch Museum
  • rondleiding Academy of Arts
  • bezoek Alexander Nevski-klooster
  • bezoek buitenverblijf Repin
  • rondleiding Hermitage
  • stadsrondrit St.Petersburg
  • bezoek Petrus- en Paulusvesting

Inclusief
• rechtstreekse vluchten KLM • ruimbagage KLM • centraal toeristenklassehotel • 5x ontbijt en 1x diner • audiosysteem • lokale gids • de beste SRC-reisleider

Exclusief
• entreegelden • optionele excursies • fooien • visumkosten • Calamiteitenfonds

Voor meer informatie over de reis, klik hier.

Coronamaatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en het Museumprotocol voor een veilig en verantwoord  museumbezoek. Bekijk hier de actuele maatregelen die gelden in ons museum.