Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Nieuws

Doneer en maak kans op een kunstwerk van Saskia Boelsums

Let op: onderstaande actie is afgesloten. Je kunt nog geld doneren, maar maakt daarmee geen kans meer om het kunstwerk te winnen!

-----------------------------------------------------

Speciaal voor Serious Request slaan het Drents Museum, Saskia Boelsums en Wilcovak de handen ineen. Wil jij graag een kunstwerk van Saskia Boelsums, Kunstenaar van het jaar 2020, thuis (of op je werk) aan de muur hebben hangen? Doneer dan via onderstaande button minimaal € 15,-*, stuur de bevestigingsmail die je van het Rode Kruis krijgt door naar communicatie@drentsmuseum.nl en maak kans op dit prachtige kunstwerk van Boelsums!

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2019 zet 3FM zich dit jaar samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel, een verborgen drama dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft. 

Wil je helpen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor deze actie? Download dan hier de actieposter en hang hem op in bijvoorbeeld de bedrijfskantine, de supermarkt bij jou in de buurt of op een raam in jouw woning.

* Meer of minder doneren mag natuurlijk ook! Als je minder dan € 15,- doneert maak je alleen géén kans op het kunstwerk van Saskia Boelsums, maar steun je natuurlijk wel een heel goed doel! 

DONEER NU

WAT KUN JE WINNEN?
Een kunstwerk van Saskia Boelsums

PRODUCTSPECIFICATIES 
Het kunstwerk is 70 cm hoog en 70 cm breed
Het is een Canson Infinity Fine Art print op dibond in een houten baklijst.

VOORWAARDEN
-    Er wordt één kunstwerk verloot.
-    Om kans te maken op het kunstwerk dient minimaal € 15,- te worden gedoneerd.
-    Alleen door het doorsturen van de bevestigingsmail van het Rode Kruis naar communicatie@drentsmuseum.nl maak je kans op het kunstwerk.
-    De prijswinnaar wordt door middel van een loting getrokken uit alle deelnemers.
-    De trekking wordt uitgevoerd onder toeziend oog van een notaris.
-    De persoonlijke gegevens worden na de actie verwijderd.
-    Deelnemen kan tot 23 december 2019, 15.30 uur. Uiterlijk 15.45 uur moet de bevestigingsmail bij ons binnen zijn, daarna wordt deze actie gesloten. 

 

SASKIA BOELSUMS EN DRENTS MUSEUM
Op dit moment presenteert het Drents Museum de tentoonstelling ‘Barbizon van het Noorden’, over de ontdekking van het Drentse landschap in de 19de eeuw door kunstenaars uit heel Europa. Ook hedendaagse kunstenaars laten zich nog altijd inspireren door het Drentse landschap. Een van die kunstenaars is Saskia Boelsums, waarvan ook werk te zien is in de tentoonstelling. Boelsums zoekt in haar werken de grenzen op tussen fotografie en schilderkunst. Haar kunstwerken zijn daardoor overweldigend en schilderachtig. 

Het kunstwerk wordt op dinsdag 24 december rond 10.00 uur in het Drents Museum uitgereikt aan de winnaar. De winnaar wordt maandag 23 december aan het eind van de middag persoonlijk op de hoogte gebracht. Let op! Je maakt alleen kans op het kunstwerk als je de bevestigingsmail van jouw donatie doorstuurt naar communicatie@drentsmuseum.nl.

___________________________________________________________

Meer over Serious Request & Saskia Boelsums

Website 3FM Serious Request

Gastlezing Saskia Boelsums in Drents Museum (lezing vindt plaats op 15 december 2019)

* Drents Museum koopt werk Saskia Boelsums (persbericht 18 november 2019)

Saskia Boelsums Kunstenaar van het jaar 2020 (8 november 2019, link naar kunstenaarvanhetjaar.nl)