Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Nieuws

I AM FRIDA

Deze actie is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden.

Denk jij de grootste Frida Kahlo-fan te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de komende editie van het Drents Museum Magazine gaan wij in het kader van onze tentoonstelling Viva la Frida! een portrettenserie I AM FRIDA maken met Kahlo-fans (jong en oud) in hart en nieren. Is Frida Kahlo voor jou van grote betekenis? Of is ze dat geweest? Hoe ben je geïnspireerd geraakt door de kunstenaar? En waaruit bestaat je fascinatie voor het leven, werk of gedachtegoed van Frida Kahlo en hoe uit zich dat in je dagelijks leven?  

Heb jij een bijzonder verhaal? Stuur deze dan vóór 11 augustus in via onderstaand formulier. Zend bij je verhaal ook een foto in waarin de fascinatie is terug te zien. Uit alle aanmeldingen selecteren wij minimaal vier Frida-fans waarvan we hun verhaal gaan uitlichten in ons magazine. *

Word jouw verhaal uitgelicht in ons magazine? Dan krijg je van ons twee entreekaarten voor de tentoonstelling Viva la Frida! én een speciale Viva la Frida-tas gevuld met allerlei leuke Frida-artikelen. 

* De interviews gaan in de periode van 12 tot en met 27 augustus plaatsvinden.