Openingstijden

T/m 30 aug: ma t/m zo: 11.00 - 17.00 uur
Vanaf 1 sept: di t/m zo: 11.00 - 17.00 uur

Koop voor je bezoek online een ticket

+

Nieuws

Bedenk een naam voor onze nieuwe zaal!

De deelnametermijn van deze actie is verlopen. Het is daarom niet meer mogelijk om een naam in te dienen. Wil je weten welke naam de winnaar wordt? Hou dan onze social media in de gaten!


Binnenkort gaan wij de deuren openen van onze nieuwe evenementenzaal! Een ruimte die jij straks kunt huren voor jouw evenement. Of het nu gaan om een borrel, feestje of een vergadering ... het is allemaal mogelijk! Voor deze zaal zijn wij nog op zoek naar een passende naam. Heb jij een goede suggestie die ook nog eens een connectie heeft met het Drents Museum? Stuur jouw idee dan vóór 15 juli 2020 in via onderstaand formulier* en maak daarmee kans op een feest t.w.v. € 1.000,- in deze nieuwe ruimte! 

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een jury. De leden uit de jury zijn professionals uit het werkveld of behoren tot de publieksgroepen van het Drents Museum. Hun deskundigheid zorgt ervoor dat ze gezamenlijk toezien op een evenwichtige beoordeling. Alle inzendingen worden anoniem beoordeeld door de jury.

Criteria
De inzendingen worden beoordeeld op de volgende criteria: 

  • De nieuwe naam moet een link hebben met het Drents Museum;
  • De naam levert een bijdrage aan de missie van het Drents Museum: Het Drents Museum toont een blik op de wereld en biedt de wereld een blik op Drenthe. Met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis inspireren we jong en oud; 
  • De naam is verrassend/vernieuwend;
  • De naam is goed te communiceren en is gemakkelijk te onthouden;
  • Is niet te lang, maar wel opvallend;
  • Trekt een breed publiek;

* Deelnemersvoorwaarden
Met het inzenden van een suggestie ga je automatisch akkoord met de deelnemersvoorwaarden. Alle voorwaarden zijn hier in te zien.