gesloten t/m 15 maart 2021

Tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de aangescherpte corona-maatregelen zijn we tot en met 15 maart 2021 gesloten. Laten we samen hoop houden, rekening houden met elkaar en de coronamaatregelen in acht blijven nemen.

Wil je ons museum in deze onzekere tijd blijven steunen? Kijk dan op drentsmuseum.nl/steunen

We hopen iedereen vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen in ons museum. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor updates.

We hebben momenteel extra huisregels en het is noodzakelijk om voor je bezoek online een ticket te bestellen. Lees alvast hoe een bezoek in de anderhalve samenleving eruit ziet.

We hopen jullie snel weer te zien!

Graag tot ziens in 2021 bij onze grote expo's Henk Helmantel - Meesterschilder en Viva la Frida!