Pilot Museumkaarthouders 19 t/m 21 april
shop: open op afspraak

Tijdelijk gesloten

Pilot: museumbezoek met sneltesten

De kaartverkoop voor de pilot met sneltesten in musea is gestart. Publiek met een Museumkaart kan een kaartje reserveren via museum.nl/pilotsneltesten Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 april kunnen Museumkaarthouders het Drents Museum bezoeken. Mensen kunnen met het nummer van hun Museumkaart op museum.nl een tijdvak reserveren. Via de testcentra van deze pilot voeren ze vervolgens een gratis sneltest uit.

Naar aanleiding van de aangescherpte corona-maatregelen zijn we tot en met 20 april 2021 gesloten. Laten we samen hoop houden, rekening houden met elkaar en de coronamaatregelen in acht blijven nemen.

Wil je ons museum in deze onzekere tijd blijven steunen? Kijk dan op drentsmuseum.nl/steunen

We hopen iedereen vanaf 31 maart weer te mogen verwelkomen in ons museum. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor updates.

We hebben momenteel extra huisregels en het is noodzakelijk om voor je bezoek online een ticket te bestellen. Lees alvast hoe een bezoek in de anderhalve samenleving eruit ziet.

We hopen jullie snel weer te zien!

Graag tot ziens in 2021 bij onze grote expo's Henk Helmantel - Meesterschilder en Viva la Frida!