Openingstijden

Ma t/m zo: 10.00 - 18.00 uur
Vr: 10.00 - 22.00 uur

+

Nieuws

TripAdvisor kent Certificaat van uitmuntendheid toe aan Drents Museum

Vandaag heeft TripAdvisor het Certificaat van uitmuntendheid toegekend aan het Drents Museum. Het Drents Museum verdient het Certificaat omdat het consistent zeer goede beoordelingen ontvangt op ‘s werelds grootste reizigerswebsite. TripAdvisor reikt het Certificaat voor het zevende jaar uit aan restaurants, accommodaties en attracties die constant een zeer goede klantervaring bieden. 

Erkenning
‘Met trots maakt TripAdvisor de ontvangers van het Certificaat van uitmuntendheid 2017 bekend. Dit Certificaat biedt erkenning aan bedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen’, aldus Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing van TripAdvisor. ‘Met deze erkenning kunnen wij publiekelijk bedrijven eren die actief betrokken zijn bij hun klanten en feedback gebruiken om reizigers de perfecte reis te bieden en hen met vertrouwen laten boeken.’

Drents Museum uitmuntend
Reizigers uit heel Nederland laten hun recensies van het Drents Museum achter op TripAdvisor. Veel lof is er voor de tijdelijke tentoonstellingen die het museum organiseert, maar ook het gebouw, de vaste collectie, de activiteiten, de Museumshop, Grandcafé Krul en Het Grootste Poppenhuis van Nederland worden gewaardeerd.

Certificaat van uitmuntendheid
Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen twaalf maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben bij een minimumaantal beoordelingen.