Openingstijden

di t/m zo 10.00 - 17.00 uur

+

Nieuws

Wat is jouw verhaal?

Kijk eens naar de schilderijen hieronder. De drie schilderijen gaan volgens Deborah Poynton over helemaal niets. Zij wil er tenminste niks mee vertellen. Wél verstopt ze hints in de schilderijen, zodat er bij jou een verhaal ontstaat. Voor de opening van de tentoonstelling Deborah Poynton – Beyond Belief zijn wij op zoek naar zo’n verhaal! 

Het is niet meer mogelijk om je verhaal in te sturen.

  
Little Girl Lost 2   


Glasses 

Het bekijken van Poynton’s werk is een persoonlijke ervaring. Het verhaal dat bij jou opkomt verschilt van die van een ander. Er is geen goed of fout. Alle ideeën en associaties zijn welkom in de wereld van Deborah Poynton.  

Jouw verhaal
Op zaterdag 10 juli vindt de online opening plaats van de tentoonstelling Beyond Belief. Wil jij tijdens de opening graag jouw verhaal vertellen bij een van de kunstwerken? Laat dan via onderstaande button je gegevens achter. Wie weet mag jij dan binnenkort jouw verhaal vertellen. *
 


The Labours of Hercules        

Beyond Belief
Van 11 juli tot en met 3 oktober 2021 zijn de monumentale schilderijen van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Deborah Poynton (Durban, 1970) te zien in de Abdijkerk van het Drents Museum. De schoonheid van de schilderijen trekt bezoekers aan en geeft hen het gevoel een nieuwe wereld te betreden. De kunstwerken zijn met grote aandacht voor het kleinste detail geschilderd. In de tentoonstelling Deborah Poynton - Beyond Belief presenteert het Drents Museum het meest recente werk van Deborah Poynton. Speciaal voor deze expositie maakte ze het schilderij Beyond Belief. De tentoonstelling in Assen is Poyntons eerste museale expositie in Europa.

* Het is niet meer mogelijk om je verhaal in te sturen.