Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Plan je bezoek

Eten & drinken

Een lekkere cappuccino of espresso? Of genieten van een heerlijke lunch? Dat kan allemaal in ons sfeervolle Grandcafé Krul. Grandcafé Krul biedt een ruime keuze uit diverse 'eerlijke' gerechten zoals maaltijdsalades, sandwiches en Old Favorites. Ons café beschikt over gratis wifi en de horeca wordt verzorgd door Bos&Bos Catering/Alescon.

Amerikaanse gerechten

In het kader van de tentoonstelling The American Dream biedt Grandcafé Krul Amerikaanse specialiteiten aan.

AMERICAN DREAM GERECHTEN
Klassieke hotdog met zuurkool, mosterd en ketchup en frieten € 8,45
Pancakes met stroop en bosvruchten     € 8,75
Bruine bol met pastrami en mosterdsaus € 9,00
Amerikaanse maissoep met bieslook     € 6,50
AMERICAN DREAM BITTERGARNITUUR
Chicken wings met BBQ saus         € 5,50
Uienringen met Trucker Joe saus € 4,75

Klik hier om de hele menukaart te bekijken.

Groepen
Het is ook mogelijk om ons café met een groep te bezoeken, al dan niet besloten. Hiervoor zijn er speciale arrangementen samengesteld, maar een programma op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact op met Bos&Bos Catering via 050 - 525 3326.

American Coffee break-arrangement
Combineer het bezoek aan The American Dream met een heerlijke coffee break in Amerikaanse stijl. Proef de bagels met diverse vleeswaren en kaassoorten, snoep van de diverse zoetigheden en geniet van koffie en diverse theesmaken.
Een museumbezoek combineren met een exclusieve beleving? Dat kan in het Drents Museum! Bekijk de

Het arrangement bestaat uit:
- Kwart bagel belegd met diverse vleeswaren en kaassoorten (3 p.p.)
- Diverse zoetigheden zoals; mini donut, Oreo koekjes en chocolade
- Thee, diverse smaken