Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur
donderdag 27 april gesloten i.v.m. Koningsdag

+

Menu

Diner

Een smaakvol diner in een sfeervolle ambiance is een uitstekende manier om uw relaties te verrassen. Wilt u er deze winter echt iets bijzonders van maken? In de maanden november tot en met januari biedt het Drents Museum de mogelijkheid om exclusief te dineren op een fabelachtige plek in de tentoonstelling Peredvizhniki - Russisch Realisme rond Repin 1870-1900.
 

In de tentoonstelling is het werk van de Peredvizhniki te zien: een groep kunstenaars die de Russische kunstwereld aan het einde van de 19de eeuw op zijn kop zette. In een roerige tijd met grote contrasten tussen arm en rijk, kozen zij ervoor om het leven van de gewone mens te verheffen tot kunst.

U dineert te midden van het meesterwerk Wolgaslepers van Ilya Repin en 72 andere schilderijen uit de collectie van het Staats Russisch Museum in St. Petersburg.
 

Meer informatie en aanmelden
 

Nieuwsgierig? Het programma en aanvullende informatie vindt u in de folder. Voor reserveringen neemt u contact op met Karin Wanders via (0592) 377 701 of k.wanders@drentsmuseum.nl.