De familie van Lier - Anders bekeken

Een voelrondleiding voor mensen met een visuele beperking

Het Grootste Poppenhuis van Nederland brengt je naar het Drenthe van de 18de eeuw. Een tijd waarin pruiken in de mode waren en er nog geen elektriciteit was. Communicatie ging via postduiven en etiquette voerde de boventoon. Tijdens jouw bezoek maak je kennis met de rijke patriciërsfamilie Van Lier, die hier 250 jaar geleden woonde.

Uniek aan het ‘Poppenhuis’ is dat bijna alle zintuigen worden geprikkeld. Het verhaal wordt verteld door verschillende karakters, elke ruimte heeft zijn eigen geur en tijdens de rondleiding Anders bekeken mogen alle voorwerpen worden aangeraakt! Een unieke museale ervaring voor mensen met een visuele beperking!

Voor wie: mensen met een visuele beperking en hun familieleden
Wanneer: Op aanvraag (minimaal 10 personen)
Waar: Het Grootste Poppenhuis van Nederland
Duur: 75 minuten