Openingstijden:

dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur
eerste en tweede paasdag ook open

+

Plan je bezoek

Museumshop

Een bezoek aan het Drents Museum is niet compleet zonder een kijkje in onze prachtige Museumshop. Je vindt hier originele cadeaus, exclusieve design artikelen, leuke souvenirs, prachtige ansichtkaarten en bijzondere boeken. Ons assortiment vernieuwt zich voortdurend en onze medewerkers staan klaar om te informeren en te assisteren. De Museumshop is te vinden bij de ingang van het museum en is toegankelijk tijdens openingsuren van het museum.

Voor ieder wat wils
Wij hebben een groot aanbod betaalbare kunst- en cultuurboeken, waarbij de speerpunten van het Drents
Museum richtinggevend zijn. Veel aandacht dus voor archeologie, hedendaags realisme, kunst uit de periode 1885-1935 en niet te vergeten de Drentse cultuur, natuur en historie.  Maar ook kinderen hebben bij ons een eigen ‘eiland’, met daarop prachtige kinderboeken, educatieve spellen, puzzels en nog veel meer leuks. Heb je vragen over ons assortiment, mail dan naar winkel@drentsmuseum.nl.

Cadeaukaart
In de Museumshop is nu ook de cadeaukaart te koop. De cadeaukaart is verkrijgbaar met de bedragen
€ 10, € 15, € 20  en € 25. Bekijk hier de voorwaarden van de cadeaukaart. 

Eigen publicaties
Natuurlijk vind je in de Museumshop ook de tentoonstellingspublicatie Nubië - Land van de Zwarte Farao's (WBOOKS, € 24,95) én een groot aantal eerdere publicaties van het Drents Museum.

Voor het overzicht van alle publicaties, klik hier.