Openingstijden

Di t/m zo: 11.00 - 17.00 uur. Koop je ticket online!

+

Plan je bezoek

Museumshop

Huisregels corona
Om jouw en onze veiligheid te garanderen, zijn er speciale huisregels opgesteld tegen verspreiding van het coronaregels. Lees de huisregels die gelden in de Museumshop en de rest van het museum.

______

Een bezoek aan het Drents Museum is niet compleet zonder een kijkje in onze prachtige Museumshop. Je vindt hier originele cadeaus, exclusieve design artikelen, leuke souvenirs, prachtige ansichtkaarten en bijzondere boeken. Ons assortiment vernieuwt zich voortdurend en onze medewerkers staan klaar om te informeren en te assisteren. De Museumshop is te vinden bij de ingang van het museum en is toegankelijk tijdens openingsuren van het museum.

Voor ieder wat wils
Wij hebben een groot aanbod betaalbare kunst- en cultuurboeken, waarbij de speerpunten van het Drents
Museum richtinggevend zijn. Veel aandacht dus voor archeologie, hedendaags realisme, kunst uit de periode 1885-1935 en niet te vergeten de Drentse cultuur, natuur en historie.  Maar ook kinderen hebben bij ons een eigen ‘eiland’, met daarop prachtige kinderboeken, educatieve spellen, puzzels en nog veel meer leuks. Heb je vragen over ons assortiment, mail dan naar shop@drentsmuseum.nl.

Cadeaukaart
In de Museumshop is nu ook de cadeaukaart te koop. De cadeaukaart is verkrijgbaar met de bedragen
€ 10, € 15, € 20  en € 25. Bekijk hier de voorwaarden van de cadeaukaart. 

Eigen publicaties
Natuurlijk vind je in de Museumshop ook de tentoonstellingspublicatie Barbizon van het Noorden. De ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950, de catalogus David Schnell - Saison én een groot aantal eerdere publicaties van het Drents Museum. 

Bekijk alle publicaties van het Drents Museum.

Mini-Mannes
In de Museumshop van het Drents Museum vind je een miniatuur van Mannes. Mannes is verkijgbaar in twee formaten: 14 centimeter (€ 17,95) en 20 centimeter (€ 24,95).