Openingstijden

Ma t/m zo: 10.00 - 18.00 uur
Vr: 10.00 - 22.00 uur

+

Menu

YOUNG Culture Club 

Gaat jouw hart sneller kloppen van kunst, ben je fan van wat wij als Drents Museum doen en ben je tussen de 25 en 45 jaar oud? Dan is de YOUNG Culture Club van onze Stichting Vrienden Drents Museum misschien iets voor jou! Op zaterdag 30 oktober 2021 lanceren we YOUNG op Fiesta de Frida! Zien we jou daar ook? 

Youngsters gezocht! 

Als Youngster krijg je een eigen pas waarmee je gratis het museum kan bezoeken. Bovendien mag je een keer per jaar een vriend of familielid meenemen. Op een YOUNG-event (4x per jaar) kom je op een creatieve en verrassende manier meer te weten over een bepaalde kunstenaar of tentoonstelling en bezoek je plekken in en buiten het museum, waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen.

Je krijgt speciale korting op de catalogus van onze lopende tentoonstellingen en ontvangt bij ieder event twee drankjes. Daarnaast ontvang je het DM Magazine, waarin we je informeren over onze tentoonstellingen en activiteiten. Met je bijdrage help je ons belangrijke, inspirerende en verwonderende voorwerpen voor onze collectie aan te kopen en zorg je ervoor dat we jong en oud kunnen blijven inspireren en verwonderen. 

Ben je kunstenaar en wil je YOUNGSTER worden? Dat kan tegen een speciaal tarief.  

Fiesta de Frida

Op zaterdag 30 oktober 2021 vieren we Día de Muertos in stijl met Fiesta de Frida!

Día de Muertos is de Mexicaanse feest- en herdenkingsdag. Tijdens Fiesta De Frida kun je niet alleen genieten van de tentoonstelling Viva La Frida! maar ook van verschillende DJ's én live-acts in het hart van het museum: Bar Brasserie Pingo.

Wil je op de hoogte blijven? Dat kan! Meld je aan via deze link en ontvang een ticket alert zodra de eerste tickets beschikbaar zijn. 

Youngster worden?

Wil je informatie ontvangen of Youngster worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact op!

Voordelen als Youngster

  • Gratis toegang tot het Drents Museum
  • Jaarlijks iemand gratis meenemen naar het Drents Museum
  • 4x per jaar een Young Culture evenement inculsief twee drankjes
  • Speciale korting op de catalogus
  • Gratis DM Magazine thuisgestuurd 

Aanmeldformulier YOUNG Culture Club