Openingstijden

di t/m zo 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

YOUNG Culture Club 

Gaat jouw hart sneller kloppen van kunst, ben je fan van wat wij als Drents Museum doen en ben je tussen de 25 en 45 jaar oud? Dan is de YOUNG Culture Club van onze Stichting Vrienden Drents Museum iets voor jou! 

Op onze vorige events, hebben we gefeest tijdens de Fiesta de Frida clubavond, de theatrale voorstelling Tolerance Test bezocht en geborreld in de Drents Museum artist residence, samen met kunstenaars Charlotte Schleiffert en Jeroen Kuster

 

 

Voordelen voor Youngsters

  • 4x exclusieve YOUNG Culture Club events per jaar (inclusief twee drankjes)
  • altijd gratis naar het Drents Museum
  • Jaarlijks iemand gratis meenemen naar het Drents Museum
  • Speciale korting op de catalogus
  • het DM Magazine altijd gratis thuisgestuurd 

Als Youngster krijg je een eigen pas waarmee je gratis het museum kan bezoeken. Bovendien mag je een keer per jaar een vriend of familielid meenemen. Op een YOUNG event (4x per jaar) kom je op een creatieve en verrassende manier meer te weten over een bepaalde kunstenaar of tentoonstelling en bezoek je plekken in en buiten het museum, waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen.

Je krijgt speciale korting op de catalogus van onze lopende tentoonstellingen en ontvangt bij ieder event twee drankjes. Daarnaast ontvang je het DM Magazine, waarin we je informeren over onze tentoonstellingen en activiteiten. Met je bijdrage help je ons belangrijke en inspirerende voorwerpen voor onze collectie aan te kopen en zorg je ervoor dat we jong en oud kunnen blijven inspireren en verwonderen. 

Ben je kunstenaar en wil je Youngster worden? Dat kan tegen een speciaal tarief.  

YOUNG events 

Sam Drukker - het volgende YOUNG event vindt plaats op 1 juli 2022! We worden ontvangen in Bar Brasserie Pingo en gaan in gesprek met kunstenaar Sam Drukker en bezoeken de tentoonstelling 'De man in de Spiegel'. Drukker vertelt ons over zijn liefde voor zelfportretten en leert ons alles over 'goed kijken'. Zien we je daar? 

Tolerance Test - Op 20 maart 2022 hebben we samen de theatrale voorstelling Tolerance Test van Charlotte Schleiffert bezocht. Om vervolgens te borrelen in Studio DM, waar Charlotte en haar partner Jeroen Kuster als artists in residence verbleven.  

Fiesta de Frida - De lancering van de YOUNG Culture Club vond plaats op feestelijke wijze tijdens de clubavond Fiesta de Frida op zaterdag 30 oktober 2021. Op deze avond hebben we de Mexicaanse feest- en herdenkingsdag Día de Muertos in stijl gevierd! De aanwezigen hebben genoten van de tentoonstelling Viva La Frida! en kunnen feesten met verschillende DJ's én live-acts in het hart van het museum: Bar Brasserie Pingo. Bekijk de foto's van Fiesta de Frida.

 

Ondersteuners  

Dit zijn de ondersteuners van de oprichting van de YOUNG Culture Club

     


 

Aanmeldformulier YOUNG Culture Club

CAPTCHA
Vul de beveiligingscode in.
Image CAPTCHA