Openingstijden

dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur
maandag 17 en 24 februari zijn wij open!

(let op: KINK is open van dinsdag t/m zaterdag)
 

Rondleiding The American Dream

Let op! Deze activiteit is afgelopen. Nieuwsgierig welke activiteiten er te doen zijn in het museum? Kijk dan in onze agenda of activiteitenoverzicht.

Edward Hopper, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Chuck Close. Namen van beroemde Amerikaanse kunstenaars die je vast eerder hebt gehoord.  In onze prachtige ondergrondse tentoonstellingsvleugel zie je topwerken van hen en van circa dertig tijdgenoten. Schilderijen en beelden die nog nooit eerder de oceaan overstaken! Je waant je even in naoorlogs Amerika. En onze enthousiaste museumdocenten versterken dat gevoel alleen maar. Zij vertellen graag de achtergrondverhalen bij de kunstwerken.

Voor wie: volwassenen
Wanneer: op aanvraag
Lengte: 75 minuten
Prijs: € 5 (vanaf 10 personen, exclusief entreekaartje)
Plaats: in de tentoonstelling The American Dream

Extra: voor doven en slechthorenden regelen wij graag een gebarentolk. 

Reserveren
Wil je een rondleiding boeken? Vul dan het aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Wij raden je aan een rondleiding minimaal twee weken van tevoren te reserveren, want er is erg veel belangstelling voor onze rondleidingen. Reserveer je te laat, dan kan het voorkomen dat wij geen plek meer hebben op de dag en tijd dat je het museum wilt bezoeken.​