Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur
donderdag 27 april gesloten i.v.m. Koningsdag

+

Menu

Groepen

Gezellig op stap door het museum onder professionele begeleiding? Je uitstapje extra diepgang geven? Of wil je gewoon meer weten dan wij individuele bezoekers vertellen? Als je met een groep komt, dan verzorgen wij graag een rondleiding.
 

Rondleidingen
 

Alle rondleidingen worden gegeven door ons ervaren team van gidsen. De meeste rondleidingen bestaan uit twee delen: een korte inleiding in een van onze fraaie ontvangstruimten en daarna een bezoek aan de bijbehorende tentoonstelling(en).

Ben je docent aan een HBO-opleiding, universiteit of een erkende instelling voor volwassenonderwijs? Dan mag je zelf rondleidingen geven in het museum, maar alleen aan je eigen groepen. De rondleiding moet bovendien aansluiten op het lesprogramma van de opleiding. Je moet je groep (maximaal 15 personen) tenminste 14 dagen van tevoren aanmelden bij ons team reserveringen. Samen met het team reserveringen bespreek je de datum voor het bezoek. Zij maken een reservering zodat je zeker weet dat er voldoende ruimte is om de rondleiding  te geven. Vraag ons team Events en Reserveringen naar de mogelijkheden via reserveringen@drentsmuseum.nl