Openingstijden:

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Het Grootste Poppenhuis van Nederland

Vaker dan twee keer per jaar wassen? Levensgevaarlijk, het water zit immers vol met ratten. Elektriciteit is nog niet uitgevonden en een heksenbal moet voorkomen dat je van achter wordt besprongen door een heks... In Het Grootste Poppenhuis van Nederland komt de wereld van de familie Van Lier tot leven. Een historische ontmoeting met de wereld van 250 jaar geleden die uw leerlingen niet snel zullen vergeten.

Optioneel: workshops
ICO Centrum voor Kunst & Cultuur biedt bij dit programma een serie creatieve workshops aan. Onder begeleiding van docenten van ICO bouwen uw leerlingen hun eigen miniwereld in de vorm van een kijkdoos, ervaren ze de 18de-eeuwse standsverschillen in theatervorm of proberen ze als beste uit de bus te komen bij een ware poëzie-battle.

Voor wie: Primair Onderwijs (bovenbouw)
Wanneer: op aanvraag
Prijs: € 4,00 per leerling (excl. workshop)
Duur: 75 minuten

Informatie en reserveren

Wil je langskomen met de klas? Vul het aanvraagformulier in en een van onze medewerkers neemt snel contact met je op. Voor meer informatie over het programma neem je contact op met de afdeling Educatie via 0592 - 377 721 of educatie@drentsmuseum.nl Het is overigens mogelijk om onderwijsprogramma's van het Drents Museum te betalen met de cultuurkaart.

Tip: bespreek van tevoren met onze medewerkers waar je in de klas mee bezig bent, zodat wij daarop in kunnen spelen tijdens het museumbezoek.