Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Kunst aan de Vaart in KINK

Voor de 11de keer Kunst aan de Vaart!

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 vindt voor de elfde keer het tweedaagse evenement Kunst aan de Vaart plaats. Een kunstevenement in Assen met beeldende kunst én muziek, gepresenteerd in bijzondere locaties als woonhuizen, kantoren en tuinen aan beide zijden van de Vaart. Met werk van 75 kunstenaars en 45 locaties en concerten. Het evenement is gratis toegankelijk. 

Dit jaar is door de samenwerking van het Drents Museum en Kunst aan de Vaart de locatie in KINK (Kunst In De Nieuwe Kolk) toegevoegd. In de tentoonstellingsruimte van KINK (voormalige ruimte van het CBK) vormen de werken van Frank Vanhooren, Tim Timmermans en Gerrit ter Beek het startpunt van de kunstroute langs de Vaart. De werken zijn van 5 t/m 10 september 2017 te zien. KINK is dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur. Meer informatie: zie www.kunstaandevaart.nl 

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.