Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Schilderarrangement

9 december (uitverkocht) en op aanvraag (voor groepen): het schilderarrangement: Door de ogen van Vincent van Gogh

 

Altijd al eens willen schilderen op de Van Gogh-manier? Dat kan! Je start met een workshop in één van de prachtige zalen van het Drents Museum. Kunstenaar Klaas-Jan Mulder helpt je bij het maken van een schilderij waar je trots op kunt zijn! Na de workshop volgt een rondleiding, gegeven door één van onze museumdocenten. 

Klaas-Jan Mulder is al twintig jaar professioneel kunstenaar. Hij startte met pastelkrijt, maar werkt nu met verschillende materialen waaronder acryl- en olieverf. Door middel van zelf ontwikkelde technieken maakt hij zeer diverse werken. Mulder schildert onder andere landschappen, portretten en muurschilderingen. 

 

 
Kunstenaar Klaas-Jan Mulder in zijn atelier

 

Praktische informatie

Wanneer:    30 september en 9 december: 10:00 tot 14:00 uur
Voor wie:   Volwassenen
Duur:   4 uur inclusief workshop, koffie of thee, lunch en rondleiding door de tentoonstelling
Prijs:   € 60,- per persoon inclusief entree (€ 48,- voor Museumkaarthouders en donateurs van de   Vereniging Rembrandt)
Taal:  Nederlands  

 

 

Wachtlijst 

De tickets voor deze workshop zijn uitverkocht. Wil je op de wachtlijst gezet worden voor het geval er nog een pekje vrij komt? Stuur ons dan een email.

 


 

 

Voor groepen

Wil je deze workshop boeken voor een groep? Dat kan vanaf 19 september. Het schilderarrangement ook is dan ook op andere dagen te boeken, voor groepen van 8 tot en met 16 personen via reserveringen@drentsmuseum.nl.

 


Meer informatie: