Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Voorjaarsvakantie: workshops en lezingen

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er workshops en extra gratis lezingen in het museum. Luister naar een lezing over López of ga zelf aan de slag samen met een museumdocent.

 

Workshops

López zoekt altijd naar de juiste plek voor de dingen die hij ziet en tekent. Hij verplaatst voorwerpen net zo lang totdat ze precies goed staan. Dat doet hij fysiek, maar ook met doorzichtig papier. López tekent alle losse dingen op verschillende doorzichtige stukken papier en verschuift die vervolgens over de achtergrond. Kijk maar eens naar de afbeeldingen hieronder, van La Cena [Het diner], waar López dat ook heeft gedaan.

 

 

Praktische informatie over de workshop

Wanneer: 20 t/m 25 februari, doorlopend van 11.00 - 12.30 uur en van 14.00 - 16.00 uur. Op zaterdag 24 februari is de workshop alleen 's ochtends te volgen.

Voor wie: (families met) kinderen

Prijs: Gratis met een geldig entreebewijs

Locatie: De workshop vindt plaats in Studio López (achterin de tentoonstellingszaal)

Aanmelden is niet nodig.

 

 

Extra gratis lezingen

Naast workshops zijn er ook extra gratis lezingen in de voorjaarsvakantie. Een museumdocent vertelt over Antonio López, zijn werkwijze, zijn achtergrond, inspiratiebronnen en de verschillende facetten van López' kunstwerken. De gratis lezingen zijn bedoeld voor volwassen. 

 

Praktische informatie over de gratis lezingen

Wanneer: Zaterdag en zondag om 13.00 en 14.00 uur  
Dinsdag 20 februari t/m vrijdag 23 februari om 13.00 uur

Voor wie: volwassenen

Prijs: gratis met geldig entreebewijs

Locatie: wordt omgeroepen in het museum

 

 

Familieroute

Bezoek je het museum met kinderen? Dan is het ook heel erg leuk om de gratis familieroute mee te nemen! Daarmee bezoek je de tentoonstelling nét even op een andere manier. De familieroute is gratis verkrijgbaar bij de informatiebalie.

Meer over de familieroute