Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Steun het Drents Museum

Het Drents Museum is een museum van internationale allure dat jong én oud inspireert met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis. Een echte publiekstrekker, niet alleen door zijn veelzijdige vaste collectie, maar zeker ook door de grote spraakmakende tentoonstellingen. Het museum geldt als een van de topattracties van Drenthe en trekt bezoekers uit het hele land naar Assen. 

Er zijn verschillende manieren om het Drents Museum zowel als particulier en/of als zakelijk partner te ondersteunen. Op deze pagina bieden we informatie over direct doneren, maar ook over het Drents Museum steunen met schenkingen en legaten, door een lidmaatschap van de Vrienden, YOUNGBusinessclub of door onze sponsor te worden.

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.