Navigatie overslaan

DM Busi­ness­club

De Businessclub van het Drents Museum is een innovatief en krachtig netwerk met ondernemers van toonaangevende bedrijven, zowel landelijk als uit de regio Noord-Nederland

Businessclubleden zijn bedrijven die het museum een warm hart toedragen. Met de bijdrage van uw lidmaatschap helpt u ons bij het realiseren van unieke tentoonstellingen en investeert u in de vaste collectie van het museum. 

Hierdoor kunnen wij een verrijkende ervaring blijven bieden aan zoveel mogelijk mensen. Het lidmaatschap van onze Businessclub biedt bedrijven de mogelijkheid een maatschappelijke relatie aan te gaan met wederzijdse voordelen.

Voordelen van de Businessclub

  • De verbinding met het museum versterkt uw bedrijf en de relatie met uw klanten.
  • Uitnodigingen voor netwerkevents in het Drents Museum waaronder de openingen van de grote internationale tentoonstellingen.
  • Vermelding van uw bedrijf in het museum, op de website en in het glossy Drents Museum Magazine (verschijning tweemaal per jaar, oplage 15.000).
  • 100 toegangscodes ten behoeve van uw relaties en medewerkers.
  • Eenmaal per jaar kosteloos gebruik maken van een van de stijlvolle zalen van het museum voor de ontvangst van uw relaties of het organiseren van een event (exclusief catering en beveiligingskosten).
Bekijk hier de jaarkalender met de netwerkevents van 2024

Lid worden

Het lidmaatschap van de Businessclub Drents Museum kost € 1.500 per jaar exclusief btw en wordt voor een periode van drie jaar aangegaan.

Wilt u graag lid worden of nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marion Boersma, partnerships, via m.boersma@drentsmuseum.nl of telefonisch door te bellen naar 0592 - 377 718 of 06 - 27 84 54 52.

Organiseer jouw event in het museum!

Ben jij op zoek naar een sfeervolle, inspirerende en gastvrije locatie om een bijeenkomst of evenement te organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

  • Ja dit is nog steeds mogelijk. In het kader van duurzaamheid gaat onze voorkeur uit naar een digitale verspreiding, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen gewenst is. Op aanvraag kunnen we de kaarten laten drukken.  

  • De codes of kaarten zijn 1 jaar geldig vanaf ingang lidmaatschapsperiode. Ieder jaar worden de codes of kaarten toegestuurd