Navigatie overslaan

Stich­ting Vrienden

Stichting Vrienden van het Drents Museum is met ca. 2.300 Vrienden een grote en levendige Vriendenvereniging, zelfs een van grootste van Nederland! Onze Vrienden nemen massaal deel aan de Vriendenbijeenkomsten en de speciale Drents Museum Reizen. Beide gelegenheden bieden Vrienden de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, kennis te vergaren en te delen.

Onze Vriendenstichting zorgt voor aankopen van kunstwerken en voorwerpen en steunt het museum bij activiteiten en praktische zaken. Voor slechts € 35,00 per jaar geniet je als Vriend van vele voordelen, zoals gratis toegang tot het Drents Museum en uitnodigingen voor Vriendenbijeenkomsten en previews van onze grote tentoonstellingen! 

Publicaties Stichting Vrienden Drents Museum
Beleidsplan Stichting Vrienden
Jaarverslag 2023
Jaarrekening 2023

Voordelen als Vriend

Je bent al Vriend van het Drents Museum voor € 35,00 per jaar. En voor € 60,00 met partner als CombiVriend. Vriendplus is er voor Vrienden die iets extra's willen geven (vanaf € 90,00).
De Stichting Vrienden Drents Museum hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Bekijk hier het Privacy Reglement Stichting Vrienden Drents Museum.

  • Gratis toegang tot het Drents Museum
  • Uitnodigingen voor lezingen en voorbezichtigingen
  • Gratis toezending van het Drents Museum Magazine
  • Uitnodigingen voor exclusieve Vriendenreizen en -excursies
  • Korting tijdens speciale Vriendenbijeenkomsten op de catalogus van de lopende tentoonstelling
  • De Drentse Volksalmanak tegen gereduceerd tarief

Ook vriend worden?

Meld je aan via onderstaande aanmeldknop

Aanmelden