Skip navigation

Directie Management Assistent

Het bedrijfsonderdeel Beveiliging is één van de ondersteunende diensten van het Museum. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de gastvrijheid en veiligheid in en om het museum, zodanig dat de regels en voorschriften worden nageleefd, onrechtmatigheden tijdig worden onderkend en letsel wordt voorkomen.

Ben jij degene die bezoekers op een servicegerichte manier weet te ontvangen en aan te spreken? Houd jij je hoofd koel tijdens onverwachte gebeurtenissen of hectische situaties? Lukt het jou om je als gastvrouw of gastheer te presenteren zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Sluit je dan aan bij ons huidige team! Voor deze afdeling zoeken wij op korte termijn meerdere Medewerkers Service & Veiligheid.

Wat ga je doen

Je komt te werken in een collegiaal team, waarbij je de volgende taken en verantwoordelijkheden hebt:

  • Je staat dagelijks bezoekers proactief te woord;
  • Je zorgt voor een positieve klantbeleving, ook als je je klanten moet aanspreken op gedrag;
  • Je draagt bij aan het uitvoeren van de veiligheidsvoorschriften en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot bezoekers, collega’s, kunst, panden, in- en uitgaande goederen en materiële veiligheidsvoorzieningen;
  • Je voert toegang- en uitgangcontrole uit;
  • Je werkt nauw samen met de beveiligers binnen het museum;
  • Je levert een proactieve bijdrage aan een gastvrije en nette omgeving;
  • Je communiceert op een heldere en duidelijke manier met zowel bezoekers als interne collega’s.

Het Drents Museum is 7 dagen per week open voor publiek. Daarnaast zijn er diverse activiteiten die buiten de reguliere museumtijden plaatsvinden. De diensttijden kunnen daardoor variëren tussen 07.30 – 23.00 uur.

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Solliciteer direct! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen