Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Ticket alert 

Er zijn op dit moment geen tickets te koop in verband met de tijdelijke sluiting. Zodra we weten wanneer we weer bezoekers kunnen ontvangen, sturen we een seintje naar iedereen die zich daar voor aangemeld heeft. Wil je ook een melding ontvangen? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier.


* indicates required

Tickets, tijdvakken & toeslag

Voor de tentoonstelling Viva la Frida! wordt een toeslag gerekend boven de normale kostprijs. Omdat we met tijdvakken werken, heeft iedereen een ticket nodig. Ook wanneer je normaal gesproken geen kaart hoeft te kopen, bijvoorbeeld omdat je Vriend bent van het Drents Museum, jonger bent dan 13 of in het bezit van een Museumkaart, ICOM-kaart of VriendenLoterij VIP-kaart.

 

 

 

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.