Openingstijden

ma t/m zo: 10.00 - 17.00 uur

+

Filter tentoonstellingen

Een veilig Museumbezoek

Coronamaatregelen met ingang van 28 november

Het Drents Museum volgt de coronarichtlijnen van de Rijksoverheid en het Museumprotocol voor een veilig en verantwoord museumbezoek. Met ingang van zondag 28 november zijn er nieuwe coronamaatregelen in Nederland van kracht.

Voor een bezoek aan het Drents Museum is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om bij de entree een coronatoegangsbewijs te laten zien. Een coronatoegangsbewijs is het bewijs dat je gevaccineerd bent, negatief getest of dat je eerder corona hebt gehad. Je kunt je coronatoegangsbewijs online downloaden óf een papieren versie aanvragen via www.coronacheck.nl

Met ingang van 28 november is het eveneens verplicht om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand van andere bezoekers te houden. Wij rekenen daarbij op de verantwoordelijkheid van álle bezoekers. Oók bij het volgen van de algemene Corona- en huisregels als:

·       Ga niet van huis bij gezondheidsklachten.

·       Volg altijd de hygiënemaatregelen.

·       Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum.

·       Hou je aan de algemene huisregels in het museum.

Wij zorgen nog steeds voor maximale hygiëne (en letten daarbij bv. op deurknoppen, trapleuningen en liftknoppen) en vragen onze bezoekers ook om de handen bij binnenkomst te desinfecteren en regelmatig handen te wassen.

 

Nu te zien

Life and art of Frida Kahlo

8 oktober 2021 t/m 27 maart 2022

Brutal Paradise

8 oktober 2021 t/m 13 februari 2022

8 oktober 2021 t/m 27 maart 2022

5 september 2020 t/m 28 juli 2022

Coronamaatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en het Museumprotocol voor een veilig en verantwoord  museumbezoek. Bekijk hier de actuele maatregelen die gelden in ons museum.