Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Musea in Gebaren

Wij bieden rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal aan. Hiermee maken wij onze collectie en kennis toegankelijk voor iedereen met een auditieve beperking.

Tijdens de rondleiding neemt Dennis Hoogeveen of Bea Bouwmeester (rondleiders Musea in Gebaren) je mee langs de bijzonder, gedetailleerde en diverse werken van de Spaanse meester Antonio López. De rondleiding is geschikt voor iedereen die Nederlandse Gebarentaal spreekt.

We bieden ook programma’s aan voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, blinden en bezoekers die niet meer in staat zijn om naar het museum te komen. Met al deze programma's nemen wij letterlijke en figuurlijke drempels weg en willen wij ons museum nog gastvrijer maken.  

 

NGT rondleiding Antonio López - Meester van het Spaans realisme

Het werk van Antonio López is divers. Zo kiest hij niet alleen voor verschillende onderwerpen, maar ook voor verschillende materialen. We laten al die facetten van zijn kunst zien aan de hand van tientallen schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken in de tentoonstelling Antonio López – Meester van het Spaans realisme.

Voor wie:  iedereen die Nederlandse Gebarentaal spreekt *

Data:

zaterdag 9 maart, 13 april en 18 mei

Tijd: 10.30 tot 12.00 uur
Prijs: € 10,- per persoon (inclusief museumentree) **

 

* Voor groepen van meer dan tien personen is ook een rondleiding in International Sign beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden (via reserveringen@drentsmuseum.nl). 

** Voor deze rondleiding zijn een Museumkaart, ICOM-pas of andere kortingspassen niet geldig. 
 

Musea in Gebaren

Deze rondleiding is onderdeel van Musea in Gebaren. Musea in Gebaren wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK (de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind), het VSB Fonds en het Revalidatiefonds. 

Musea in Gebaren is een initiatief van Wat Telt! en Foam Fotografiemuseum Amsterdam