Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur
extra open: maandag 20 mei 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Rondleiding voor mensen met een visuele beperking 

In samenwerking met het Macula Café Assen, organiseert het Drents Museum een rondleiding voor mensen met een visuele beperking in de tentoonstelling Antonio López - Meester van het Spaans realisme. Tijdens de rondleiding wordt de bezoeker meegenomen door een gids en word je meegenomen langs de Madreelse stadsgezichten, portretten en beeldhouwwerken.

Het werk van Antonio López is divers. Zo kiest hij niet alleen voor verschillende onderwerpen, maar ook voor verschillende materialen. We laten al die facetten van zijn kunst zien aan de hand van tientallen schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken in de tentoonstelling Antonio López – Meester van het Spaans realisme.

Voor wie:  Mensen met een visuele beperking *

Data:

Maandag 4 maart 

Tijd: 13.30 tot 15.00 uur
Prijs: € 10,- per persoon (inclusief museumentree) **

 

Aanmeldingen voor dit evenement gaan via Macula Café Assen, Frans Strijk. Opgeven kan via  fstrijk@home.nl of bel 06 22679545

* Voor groepen is deze rondleiding ook op aanvraag beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden (via reserveringen@drentsmuseum.nl). 

** Voor deze rondleiding zijn een Museumkaart, ICOM-pas of andere kortingspassen niet geldig. 
 

Programma's op maat

We bieden ook programma’s aan voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, bezoekers met een auditieve beperking of mensen die niet meer in staat zijn om naar het museum te komen. Met al deze programma's nemen wij letterlijke en figuurlijke drempels weg en willen wij ons museum nog gastvrijer maken.