Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Programma's op maat

Het Drents Museum is gastvrij, open en toegankelijk voor iedereen. Daarom bieden wij speciale programma's op maat aan. Hieronder kunt u meer informatie over deze programma's vinden.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons team Events en Reserveringen. Dit team is telefonisch bereikbaar (via 0592 377 709) van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en per e-mail reserveringen@drentsmuseum.nl

Invalidenparkeerplaats
Komt u met de auto? Maak dan gebruik van de invalidenparkeerplaats aan De Brink. Klik hier voor andere parkeermogelijkheden in Assen met een invalidenparkeerkaart.

Bezoekers met een mobiliteitsbeperking zouden ook eens kunnen denken aan de rolstoelauto van De Zonnebloem en de vervoersdiensten van Valys. Bezoekers uit Noord-Drenthe en Haren kunnen gebruikmaken van WMO-vervoer.

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.