Navigatie overslaan

Musea in Gebaren

Volg een rondleiding in Nederlandse Gebarentaal door onze grote tentoonstelling.

Wij bieden regelmatig rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) aan, om ook onze bezoekers met een auditieve beperking een mooie ervaring te kunnen bieden.

Tijdens de rondleiding neemt Dennis Hoogeveen of Bea Bouwmeester (rondleiders Musea in Gebaren) je mee langs de bijzondere objecten en werken in onze tentoonstelling. De rondleiding is geschikt voor iedereen die Nederlandse Gebarentaal spreekt.

Praktische informatie

Voor wie: iedereen die Nederlandse Gebarentaal spreekt
Data: worden binnenkort bekend gemaakt
Tijd:     10.30 tot 12.00 uur
Prijs:     € 10,- per persoon (dit bedrag is inclusief museumentree, een Museumkaart, ICOM-pas of andere pas geeft hierop geen korting)

Op ons YouTube kanaal is een aantal videos in gebarentaal (NGT) te zien. Naast bovenstaande video en enkele andere, gemaakt tijdens de tentoonstelling Barbizon van het Noorden, kun je hier terecht voor een aantal video's opgenomen in Het Grootste Poppenhuis van Nederland

Bekijk op YouTube

Musea in Gebaren

De NGT rondleiding is onderdeel van Musea in Gebaren. Musea in Gebaren wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK (de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind), het VSB Fonds en het Revalidatiefonds.

Voor groepen van meer dan tien personen is ook een rondleiding in International Sign beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden (via reserveringen@drentsmuseum.nl).

Musea in Gebaren is een initiatief van Wat Telt! en Foam Fotografiemuseum Amsterdam.