Navigatie overslaan

HBO/WO

Het Drents Museum heeft ook voor studenten van het hoger onderwijs veel te bieden. Duik in onze archeologische collectie of dompel je onder in de wereld van de kunst uit de negentiende eeuw. Een van onze wisselende tentoonstellingen bezoeken? Dat kan natuurlijk ook.

Geef zelf een rondleiding

Ben je docent aan een HBO-opleiding of universiteit? Dan ben je van harte welkom om zelf rondleidingen geven in het museum, maar alleen aan je eigen groepen. Het is bovendien belangrijk dat de rondleiding aansluit op het lesprogramma van de opleiding. 

Goed om te weten

Een groep bestaat uit maximaal 15 personen. Zijn jullie met meer? Boek dan meerdere groepsbezoeken tegelijk. Doe dit tenminste 14 dagen van tevoren. Samen met onze medewerkers bespreek je de datum voor het bezoek. Zij maken een reservering zodat je zeker weet dat er voldoende ruimte is om de rondleiding te geven. 

Contact
Heb je vragen? We staan voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken (via 0592 377 773) van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar educatie@drentsmuseum.nl.