Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Fiesta de Frida

Op zaterdag 30 oktober vieren we Día de Muertos in stijl met: Fiesta de Frida! Een spectaculaire clubavond waarop je van Viva la Frida! kunt genieten én van DJ's en van dans & live acts in het hart van het museum: Bar Brasserie Pingo! Bovendien wordt tijdens Fiesta de Frida de YOUNG Culture Club gelanceerd door Stichting Vrienden van het Drents Museum! 

Programma 

Wat kun je van ons verwachten op Fiesta de Frida? 

  • De tentoonstelling Viva la Frida! (tussen 20.00 en 21.00 uur)
  • Spoken Word: Rianne Peterson, Laura Cymbaluk en Danae Rijpke
  • Mariachi music  
  • DJ JollyFish 
  • DJ Brandrose 
  • Gogo dancing  
  • En meer!  

Tickets voor Fiesta de Frida

Tickets voor zateragavond 30 oktober zijn niet langer online verkrijgbaar. Bij de deur wordt nog een klein aantal tickets verkocht (op = op).

 

VIP arrangement

Wil jij met je bedrijf bijdragen aan de oprichting van onze YOUNG Culture Club van de Stichting Vrienden Drents Museum én met vijf gasten als VIPs worden ontvangen tijdens Fiesta de Frida? Dat kan!

Hiervoor hebben we een speciaal Fiesta de Frida- VIP arrangement à € 899 excl. BTW samengesteld. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Marion Boersma (via m.boersma@drentsmuseum.nl).

De minimum leeftijd voor Fiesta de Frida is 21 jaar. Voor dit evenement wordt gewerkt met een coronatoegangsbewijs, we volgen hierin de maatregelen van het RIVM en de Museumvereniging. Dit ticket is geldig op 30 oktober van 20.00 tot 0.00 uur en kan niet worden aangepast naar een andere datum. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet geretourneerd worden.
 
Mochten de coronamaatregelen vanuit het RIVM gewijzigd worden, op een manier die invloed heeft op dit evenement, dan nemen wij contact met alle tickethouders.