Openingstijden:

 

dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur
 

Art of Wonder: Eitje

Let op! Deze activiteit is afgelopen. Nieuwsgierig welke activiteiten er te doen zijn in het museum? Kijk dan in onze agenda of activiteitenoverzicht.

Twee fanatieke suppoosten bewaken op zaterdag 2 en zondag 3 juni een eitje in het Drents Museum. Oersaai? Absoluut niet! Een bloedstollend spannende actievoorstelling met een eitje in de hoofdrol.

Het Drents Museum is dit weekend een van de locaties van Jeugdtheaterfestival Art of Wonder van Garage TDI. Eitje is een mime-voorstelling van Maastd, hét toonaangevende Rotterdamse jeugdtheater- en dansgezelschap.

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met een van de saaiste actiefiguren ooit: een eitje waar niemand aan mag komen. Bewaakt door twee suppoosten in een museum. Voor wie het niet weet: suppoosten zijn saaie bewakers van kunstobjecten. En kunst is… nou ja, dat moet je zelf maar gaan ontdekken in het Drents Museum! 
De voorstelling is gelukkig allesbehalve saai. De droogkomische suppoosten hebben nogal moeite om actieheld Eitje te bewaken. Met huis-, tuin- en keukenmagie toveren ze zichzelf, elkaar en het eitje weg. En voor je het weet, zitten ze in een spannende achtervolging.

Regie en vormgeving: Dwayne Toemere, Willemijn Zevenhuijzen

Voor wie: familie's met kinderen vanaf 3 jaar
Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 juni
Tijd: op beide dagen vanaf 11.00 uur en vanaf 13.45 uur
Duur: 60 minuten (de voorstelling zelf duurt 30 minuten)
Waar: Drents Museum, verzamelpunt: kassa Gouverneurstuin Assen
Prijs: €6,- voor kinderen t/m 18 jaar, €9,- voor volwassenen
Reserveren: de kaarten zijn te koop op artofwonder.nl of op 1, 2 en 3 juni in de Gouverneurstuin in Assen.