Openingstijden

dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur
maandag 17 en 24 februari zijn wij open!

(let op: KINK is open van dinsdag t/m zaterdag)
 

Familieroute The American Dream

Let op! Deze activiteit is afgelopen. Nieuwsgierig welke activiteiten er te doen zijn in het museum? Kijk dan in onze agenda of activiteitenoverzicht.

In welk kunstwerk zou je wel even willen zijn? Welk schilderij komt op de voorkant van een boek over jouw leven? Als je iets mocht veranderen aan een kunstwerk, wat zou dat dan zijn? Heb je daar wel eens over nagedacht? In de tentoonstelling The American Dream kom je deze vragen tegen. Ook zijn er opdrachten. Al die vragen en opdrachten zitten verstopt in de tentoonstelling. Om precies te zijn: in de speciale familieroute. Je kunt die route alleen doen, maar het is natuurlijk veel leuker om samen op onderzoek uit te gaan. Met je opa, je moeder, je broertje, je nichtje, de buurvrouw...
Samen verhalen verzinnen, elkaar je dromen vertellen, heel goed leren kijken, je fantasie heerlijk laten stromen en discussiëren over de kunstwerken. Klinkt goed he!? En dan kun je ook nog eens kijken naar filmpjes en luisteren naar al best oude, maar toch hartstikke hippe muziek. We verrassen je graag in het Drents Museum. Tot snel dus! En neem lekker je hele familie mee.

Voor wie: families met kinderen
Waar: in de tentoonstelling The American Dream