Openingstijden

dinsdag t/m zondag, 10.00 - 17.00 uur
gesloten op zaterdag 27 april 
open maandag 29 april, 10.00 - 17.00 uur

+

Menu

Te gast: Redo

Een carrière als danser was voor Redo niet de meest voor de hand liggende keuze… Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, geen rechterheup en een korter rechterbeen. Deze lijst aan beperkingen hebben hem er niet van weerhouden zijn dromen na te jagen.

Als klein jongetje weigerde hij gebruik te maken van alle speciale hulpmiddelen die hem werden aangeboden. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dansen. Deze eigenwijze houding in combinatie met onuitputtelijke wilskracht en doorzettingsvermogen, hebben ertoe geleid dat Redo nu tot de top van de danswereld behoort.

Op zaterdag 13 november is Redo te gast in ons museum. Tijdens zijn lezing vertelt hij over het omgaan met tegenslagen en hoe je van een ‘zwakte’ je kracht kunt maken. Een persoonlijk verhaal over vooroordelen, diversiteit, het geloof in eigen kunnen én het denken in mogelijkheden. Hij sluit zijn lezing af met een indrukwekkende dansshow. 

Wil je graag deelnemen aan deze lezing met begeleiding van een gebarentolk? Neem dan tijdig contact met ons op via reserveringen@drentsmuseum.nl

Wanneer:  13 november 2021
Voor wie: Kunstliefhebbers 
Waar: Drents Museum
Tijd: 12.30 uur
Prijs: 6 euro (excl. museumentree) 
Tickets: Bestel hier jouw ticket(s)