Openingstijden

gesloten tot en met 25 januari 2022

+

Menu

Tegenbeeld - Kunst aan de Vaart

Vanaf 9 juli is in KINK, als opmaat naar de 13e editie van Kunst aan de Vaart, de tentoonstelling Tegenbeeld te zien. De kunstenaars Albert Geertjes en Sarianne Breuker tonen hun werk in de tentoonstellingsruimte van De Nieuwe Kolk. Hiermee gaan twee oud-Assenaren teug naar hun roots. Met gepaste trots laten zij in Tegenbeeld hun doorgemaakte ontwikkeling zien, zowel in professionele als in creatieve zin. De tegenstellingen in zowel concept als in beeld maken de tentoonstelling nóg boeiender: Albert Geertjes (art and furniture) is ontwerper en werkt o.a. met glas, terwijl Sarianne Breuker (fine artist) met name grote schilderijen maakt.

Kunst aan de Vaart weekend
Het kunstevenement Kunst aan de Vaart vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Huizen, tuinen en kantoren zijn open van 11.00 – 17.00 uur. Dan bruist het aan de Vaart van kunst en klassieke muziek. Ruim 40 bewoners ontvangen de bezoekers gastvrij en bieden een podium aan 60 kunstenaars en vele jonge musici. 

Openingstijden
Tentoonstellingsruimte KINK is een dynamische ontmoetingsplek waar je hedendaagse kunst en design kunt bekijken en actief kunt beleven. KINK is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Adres: Weiersstraat 1, Assen. Vanwege Kunst aan de Vaart is KINK extra open op zondag 15 september.

Gesloten

In navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, is het Drents Museum gesloten tot en met 25 januari 2022. Alle evenementen en publieksactiviteiten van het museum zijn tot en met 25 januari 2022 geannuleerd. De Museumshop is wel weer te bezoeken en is open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur met Coronacheck en mondkapje.
Wil je een melding ontvangen wanneer we weer open gaan? Meld je dan aan voor een ticket alert.